Welkom bij Barten wijnhandel

Op deze website zul je Barten wijnhandel steeds meer vorm zien krijgen. Op dit moment ben ik druk bezig met het uitbreiden van het assortiment en het neerzetten van mijn bedrijf. Daarbij kan ik nog een klein beetje hulp gebruiken. Ik heb dan ook een hele toffe manier gevonden om mensen bij Barten wijnhandel te betrekking in de vorm van een proefabonnement crowdfunding actie. Hieronder lees je alles over hoe dit in zijn werk gaat. Mocht je verder vragen hebben dan help ik je uiteraard graag verder.

Over Barten wijnhandel

Barten wijnhandel gaat zich onderscheiden door een zeer persoonlijke stijl te hanteren richting de klanten, de leveranciers en wijnen. Het streven is om wijnen met een boeiend verhaal aan te bieden aan mensen die daarin geïnteresseerd zijn. Mensen die naast een lekkere wijn ook een wijn willen drinken die iets eigens heeft. Iets uniek en herkenbaars. Geen massawijnen maar juist die flessen waarvan ik kan zeggen door wie hij gemaakt is en waarom de wijn is wat hij is. Deze wijnen zullen worden aangeboden via de webshop op deze site maar liever nog door persoonlijk contact met de klanten. Die klanten zullen zowel uit particulieren als uit horeca bestaan.

Over de crowdfunding

Barten wijnhandel kan niet zomaar van start gaan. Daar zijn een aantal zaken voor nodig. Naast de website die u nu bezoekt gaat het dan om een startvoorraad en promotiematerialen. Ten einde het budget hiervoor te genereren heb ik ervoor gekozen om een crowdfund actie op te zetten. Hierbij vraag ik een investering van u waarmee ik vliegend uit de startblokken kan. Als wederdienst ontvangt u direct al een mooi pakket om de komende feestdagen eens extra aan te kleden. Daarnaast zullen alle investeerders een periodieke levering ontvangen van een mooi pakket wijnen. Deze pakketten zullen over een periode van 2 jaar worden toegestuurd en hebben een totale waarde gelijk aan uw investering. In het begin zal ik bij de pakketten wijnen pakken die ik graag op u wil ‘testen’. Feedback is dan ook van harte welkom. Naarmate ik u beter ga leren kennen zal ik zeker met verrassende en meer op uw persoonlijke smaak geselecteerde wijnen komen. Laat u dus verassen en help mij een goede start te maken.

Pakketten

Hieronder vindt u de verschillende pakketten die ik voor de crowdfunding samengesteld heb. Elk pakket heeft een totale waarde van minstens 110% van uw inleg. Het ‘rendement’ zult u direct ontvangen en bevat een aantal flessen die ik u adviseer te proberen tijdens de komende feestdagen. Ik zal elke fles voorzien van uitgebreide informatie over de wijn zelf, waarbij ik u hem adviseer te drinken en waar ik deze wijn ontdekt heb. Mocht het zo zijn dat u mij graag zou willen helpen en dat op een andere manier wilt doen dan via deze pakketten dan hoor ik dat uiteraard ook graag. Schrijf mij een email en we maken zo snel mogelijk een afspraak.

Crowdfund pakketten

Pakket 'Village'

Inleg € 250

Instand reward: Pakket van 2 flessen wijn t.w.v. totaal minstens € 30,-

Tegoed: Vanaf april 2017 ontvangt u elk kwartaal t/m eind 2018 een pakket van 2 wijnen. Met kerst 2018 ontvangt u dan nog een extra pakket. Totale waarde is minstens € 250,- verdeeld over 8 pakketten.

Pakket '1er Cru'

Inleg € 500

Instand reward: Pakket van 3 flessen wijn t.w.v. totaal minstens € 55,-

Tegoed: Vanaf april 2017 ontvangt u elk kwartaal t/m eind 2018 een pakket van 4 wijnen. Met kerst 2018 ontvangt u dan nog een extra pakket. Totale waarde is minstens € 500,- verdeeld over 8 pakketten.

Pakket 'Grand Cru'

Inleg € 750

Instand reward: Pakket van 4 flessen wijn t.w.v. totaal minstens € 87,50

Tegoed: Vanaf april 2017 ontvangt u elk kwartaal t/m eind 2018 een pakket van 5 wijnen. Met kerst 2018 ontvangt u dan nog een extra pakket. Totale waarde is minstens € 750,- verdeeld over 8 pakketten.

Interesse?

Neem gerust contact op als u meer informatie wilt of wanneer u mij wilt ondersteunen via deze crowdfund actie. Ik maak graag een persoonlijke afspraak om u ervan te overtuigen dat Barten wijnhandel gaat slagen. Overdag ben ik te bereiken via email en in de avond uren ook telefonisch.

Wel geïnteresseerd in wat Barten wijnhandel u kan bieden maar wilt u niet helpen via de crowdfund actie? Ik bekijk graag of er nog andere mogelijkheden zijn die beter passen bij uw wensen. Of behoudt nog heel even uw geduld tot de webshop online zal komen. Blijft ondertussen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via www.facebook.com/bartenwijnhandel

info@bartenwijnhandel.nl  —  06 144 153 00  — www.facebook.com/Bartenwijnhandel — Veerstraat 29, 5831 JL Boxmeer