Op dinsdag 6 februari van 19:30 tot 22:00 staat de volgende proeverij op het programma. Deze staat in het teken van de Noord-Spaanse wijnregio Empordà. Voor deze proeverij krijg ik assistentie van één van de medewerkers van het Wijnhuis Empordàlia. Dat wordt dus een zeer leerzame en toffe proeverij. We zullen aan de hand van de verschillende wijnen uit de regio laten zien wat de Empordà een bijzondere wijnstreek maakt. De regio staat bekend om stevige wijnen en goede prijs-kwaliteit verhouding. Tijdens de thema-proeverij gaan we uitleggen waarom dat zo is en hoe de wijnen traditioneel gemaakt worden. Daarbij volgen we ook een specifieke wijn door het productieproces. Dit wordt de Empordàlia Coromina. Dat wordt erg interessant en een unieke kan om zo iets eens te ervaren. Locatie: De Weijer, De Raetsingel 1, 5831 Boxmeer. Het geheel wordt ingestoken als een interactieve lezing en is kostenloos bij te wonen. We hebben wel een maximaal aantal deelnemers van 25 dus geef je snel op.

(let op, delen van de workshop zal in Engels gaan vanwege de hulp uit Spanje). Schrijf je in door een mailtje te sturen naar info@bartenwijnhandel.nl